vineri, 23 aprilie 2010

Dinamo - Poli Iasi / Cine nu e cu noi, e impotriva noastra!



Cum, necum, am ajuns sa fierbem echipa si conducerea în aceeasi oala. Daca ne-am si pricepe în ale gatitului, poate chiar ar iesi o zeama comestibila, dar tinand cont de zarzavatul stricat de la echipă şi de carnea infectată din conducere, ne dăm seama că ceea ce fierbe acum în cazanul alb-roşu nu ne poate hrăni pasiunea.


Până acum, scandalurile de la Dinamo au apărut în urma unor meciuri, acum trăim ceva nou, pentru că partida cu Iaşiul este precedată de o “încăierare”. Uite jucătorii, nu sunt jucătorii, uite impresarii, nu sunt impresarii... uite 3 puncte, nu sunt 3 puncte! E greu de crezut că Dinamo poate strânge rândurile astăzi, dar chiar şi în această situaţie ar trebui să ne impunem!


Pentru adevăratul meci însă, cei care trebuie să joace sunt suporterii. Trebuie să ne mişcăm, să ne manifestăm şi, mai mult decât atât, să CONŞTIENTIZĂM că suntem ZECI DE MII de oameni care stăm să ne uităm şi nu credem în forţa noastră. Săptamâna trecută, doar 6 inşi au dat peste cap clubul prin acţiunile lor. Noi îl putem repune pe calea cea bună!

Sursa: http://www.dinamomania.net/articol.php?aid=18836

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu