luni, 26 aprilie 2010

Giovani da cu scaune dupa Borcea!



Dinamo seamănă cu un depozit de muniţie, în care câţiva puşti se joacă aprinzând chibrituri. Tot ce s-a întâmplat în ultimele zile nu reprezintă decât efectul unui război între Giovani Becali şi Nicolae Badea, miza fiind controlul asupra clubului.

Cristi Borcea se întoarce din SUA. Echipa se rupsese înainte de jocul cu Bistriţa, iar preşedintele executiv de la Dinamo fusese nevoit să revină de urgenţă la Bucureşti pentru rezolvarea situaţiei. Din primele declaraţii se înţelege că va tăia în carne vie şi că rebelii Adrian Cristea, Boştină, Mărgăritescu şi Zicu nu se vor mai întoarce în echipă. Doar Alexe părea că va fi reprimit. Vineri însă se produce o mare surpriză! Conducerea lui Dinamo ia decizia ca jucătorii care au părăsit cantonamentul de la Cluj să fie reprimiţi la prima echipă! În totalitate! Cristi Borcea a fost chiar susţinătorul cel mai aprins al ideii.

Flegme si scaune aruncate

"Întoarcerea" la 180 de grade a lui Borcea are drept explicaţie o discuţie pe care a avut-o cu Giovani Becali la restaurantul lui Vasile Turcu imediat după revenirea sa din SUA. Impresarul îi chemase la dialog în acea seară atât pe Borcea, cât şi pe preşedintele CA, Nicolae Badea, dar şi pe managerul sportiv Florin Prunea. Ultimii doi au refuzat însă să participe la această discuţie. Cristi Borcea merge singur la întâlnire, acolo unde, pentru o vreme, se declară în continuare adeptul unor pedepse aspre pentru rebeli. Giovani Becali se enervează şi începe să urle. "Borcea, te distrug!", a ameninţat Giovani. Din sursele ProSport, se pare chiar că Becali l-a şi scuipat pe Borcea şi a aruncat cu un scaun spre el! Această întâlnire cu scântei l-a marcat în mod evident pe şeful dinamovist, care se întoarce la club în aceeaşi seară pentru o şedinţă cu Badea şi cu Prunea. Era alb ca varul şi, din acel moment, atitudinea lui se schimbă, astfel că îi cere lui Badea să accepte ca fotbaliştii plecaţi de la Cluj la îndemnul lui Giovani Becali să fie reprimiţi la antrenamente, lucru acceptat până la urmă şi de Badea la finalul meciului cu Iaşi.

Invingator la puncte: Giovani
Această răsturnare de situaţie, care coincide cu o mare victorie a lui Giovani Becali în faţa conducerii dinamoviste, nu rezolvă problema vestiarului din "Ştefan cel Mare", ba chiar o acutizează. Clubul duşmanilor lui N'Doye e din nou în efectiv complet, fiind foarte probabil să asistăm la încăierări fără precedent între fotbalişti, mai ales că Giovani Becali nu se va lăsa până nu-i va vedea îndepărtaţi pe Prunea şi pe N'Doye.


Sursa: http://www.dinamomania.net/articol.php?aid=18855

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu